maanantai 11. elokuuta 2014

Bannerin tekoa ja avautumista

.. no okei, pikkuveli valvoi lukien Soturikissat-kirjaa (aivopesin sen lukemaan niitä >:D). 

Päätin tehdä oman, uniikin bannerin, mutta arvatkaapa, onko tämä puupää *tok tok* ennen sellaista tehnyt? Vastaus: ei.
Jouduin siis googlettamaan fiksusti "bannerin teko-ohje blogspot" ja kas kummaa, sieltä löytyi eräs todellatodellatodella hyvä ohje, jonka on kirjoittanut eräs bloginpitäjä, jonka blogia luen aktiivisesti.
Linkki ohjeeseen: klikkaa tästä

Tämän ihanan ja selkeän ohjeen avulla sain tehtyä tänne siedettävän ja omasta mielestäni hienon bannerin.
Kiitos Tiia (ja Voitto)! ♥

Mutta joo, pitäisi varmaan yrittää nukahtaa, koska huomenna pitää herätä seitsemältä perheneuvolan takia ja sen jälkeen pää kolmantena jalkana koululle.. Olen sopinut treffit (EI SELLAISET TREFFIT :D) erään ylemmän luokan tytön kanssa, jolta ostan musiikinkirjan.

Runosieluni kuitenkin sykkii, joten kirjoitan hieman fiiliksistäni...

Rehellisesti sanoen en olisi halunnut lukioon. Olisin halunnut Ruukin maaseutuopistolle opiskelemaan hevosia ja ratsastusta, mutta äidin mielestä hevosala on palkkaköyhää ja kuulemma työllistyminen huonoa, joten jouduin pitkin hampain hakemaan lukioon. 
Suoraan sanottuna vituttaa mennä kouluun, jonne ei oikeasti haluaisi. Mutta tällä hetkellä en halua pahoittaa äidin mieltä sanomalla "En halua mennä sinne, hain vain siksi että sä halusit." Sanoin vähän ennen koulun alkua niin ja äiti otti sen todella pahasti.

Äidillä ja minulla on tosi läheinen äiti-tytär-suhde ja me jaetaan periaatteessa vähän kaikki salaisuudet keskenämme. Toki minulla on muutama (kirjaimellisesti muutama) hyvä ystävä, joiden kanssa jaan myös salaisuuteni, mutta äiti on perheestäni se tärkein. Vaikka äiti ruukaa ylireagoida joihinkin asioihin ja on vähän hassu, silti en vaihtaisi häntä kehenkään ♥

Äiti kuitenkin lupasi, että jos en todellakaan tykkää lukiosta, niin saan jättää sen kesken ja hakea sinne, minne huvittaa. Rouvan äänensävystä kuitenkin päättelin että "Parempi kun luet ylioppilaaksi, sitten saat tehdä mitä huvittaa, ei sitä joka neiti saa mahdollisuutta saada ylioppilaslakkia seinälle koristeeksi." Tottahan se on..

*****

Jos nyt tätä jaksoi tänne asti lukea, niin voin kertoa että otan kaikenlaisia hauskoja postaushaasteita yms. vastaan, koska en ole ikinä sellaisia tehnyt, mutta ne vaikuttavat kivoilta kun lukee muiden blogeja :D

Teen luultavasti heti perään toisen postauksen, liittyen marsuihin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti